Cognac cursus

Een Cognac cursus door Wijnstudie is mogelijk bij Wijnstudie en op locatie.
Naast deze Cognac cursus heeft Wijnstudie Cognac proeverijen

De mogelijkheid bestaat dus om deze cursussen zowel bij Wijnstudie als op locatie op andere data te verkrijgen dan de standaard data. Dit met een minimale deelname bij Wijnstudie van 8 personen (indien u met minder personen bent, dan zal er een verrekening zijn voor 8 personen).

Wij hebben zowel Cognac cursussen van een avond- / middag- of ochtenddeel als cursussen die een aantal avonden omvatten.

Op locatie:

Op locatie is er altijd een locatietoeslag. Hier informeren wij u graag over.

Niveau Cognac cursussen en proeverijen:

Onze Cognaccursussen/-proeverijnen staan net als onze wijncursussen op een hoog niveau. Dit hebben wij door de jaren heen duidelijk kunnen tonen aan de hand van de resultaten die wij hebben behaald met onze cursisten. Dit door middel van het zeer hoge slagingspercentage bij de SVH (Stichting Vakopleiding Horeca) en de Wijnacademie.

Combinatie van Cognac- en wijncursussen vanaf 2011

Indien u binnen 2 jaar, twee of meer volledige Cognacursussen, SWEN-wijncursussen (Beginnerscursus | Wijnbrevet-/certificaatcursus | Wijnbrevet-Plus cursus), of de wijncursus Italie/Spanje/Portugal doorloopt, dan verkrijgt u 10% korting op het totaal van de wijncursussen.

Indien de aanmelding gelijk voor 2 of meer van de voornoemde cursussen is, dan is er 15% korting.

Deze korting is zowel voor de vrije inschrijving bij Wijnstudie, als voor de cursussen op locatie.

De kortingen gaan niet samen met andere acties.

Groeps aanmelding vanaf 2011

Indien u een groep van 8 of meer personen voor één wijncursus bij elkaar kunt verkrijgen, dan verkrijgt u 15% op het totaal van de cursiskosten!

Referenties:

Velen gingen u reeds voor. Voor deze referenties kunt u contact opnemen met Wijnstudie.

Dit betreft zowel particulieren, slijterijmedewerkers, wijnhandels/-koperijen, als Horeca-medewerkers.

Waardebon:

Het is misschien een leuk idee om uw relaties/vrienden/kennissen eens te verrassen met een wijncursus. Hiervoor heeft Wijnstudie WAARDEBONNEN (onder de kop Geschenken/Waardebon meer informatie).

Vaste data/te bepalen data:

Er is naast de vaste data voor cursussen ook de mogelijkheid voor de PARTICULIEREN, HORECA, BEDRIJVEN en ORGANISATIES, etc. om een cursus te boeken en dan in overleg met Wijnstudie te bepalen wanneer en waar deze cursus gehouden zal worden."

Minimale deelname is dan 8 personen. Neemt u contact met ons op om meer informatie over een cursus te verkrijgen. Dit kunt telefonisch doen, via de e-mail en via de button 'aanmelden/informatie' onder Cognaccursus.

Bij onvoldoende inschrijvingen kan een cursus geannuleerd worden. Uiteraard ontvangt u daarvan bericht (uiterlijk 1 week voorafgaand aan de startdatum) en het volledig betaalde cursusgeld retour of we bekijken de mogelijkheid van een latere datum. De afgelopen 8 jaar is dit niet meer voorgekomen!

Wijnstudie -  Al 10 jaar een begrip

Begonnen aan de Voorstadslaan te Nijmegen en inmiddels met vijf locaties in binnen- en buitenland een professioneel begin/vervolg voor de (gevorderde) liefhebber en professional.

Bij Wijnstudie kunnen particulieren, (wijn-)bedrijven en Horeca terecht voor gedegen educatie.