Corona - Wijnstudie heeft alle cursuslocaties gereed om u veilig te ontvangen | Wel afstand, maar niet afstandelijk!

14 december 2020 weer pas op de plaats bij Wijnstudie. Helaas, maar voor nu het gegeven. Direct na 30 maart 2021 zal Wijnstudie haar deuren weer open voor cursusgroepen, althans dat is onze hoop voor u en ons. Alles op 1,5 m afstand van elkaar, na afspraak en volgens geldende hygiënemaatregelen. 

Gezien de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het Coronavirus is Wijnstudie tot 30 maart 2021 wél telefonisch bereikbaar.

wijnopleiding degustatie

De dag nadat premier Rutte sprak over de 1,5 meter-economie, maakte Wijnstudie een plan om de cursuslocaties waar Wijnstudie gebruik van maakt zo snel mogelijk klaar te maken voor deze nieuwe 1,5 meter wereld. Dat betekent dat de locaties voldoen aan de richtlijnen.

Wel afstand, maar niet afstandelijk, dat is waar Wijnstudie voor staat in tijden van Corona. Als de cursuslocaties weer zijn geopend, ontvangen wij u weer graag, de cursussen worden dan weer gegeven, de wijnen worden weer in het glas geschonken en op een veilige manier, het verhaal van de wijn kan worden verteld en de presentaties zullen met een glimlach worden gegeven.

Nieuwe wijnwegen van ontwikkeling
Door alle aanpassingen is er voor een deel van de cursuslocaties een lagere capaciteit, maar daar waar mogelijk maken we gebruik van grotere locaties. Wijnstudie zal haar cursisten en confrères van de wijnbroederschap graag weer begeleiden en nieuwe wijnwegen van ontwikkeling geven. En alles onder zo veilig mogelijke omstandigheden.

Indien u meer informatie wenst over het Wijnstudie beleid voor wat Corona betreft en/of meer informatie wenst over een cursus, dan vernemen wij dat graag van u.

Aanmelden / meer informatie........