Corona - Wijnstudie heeft alle cursuslocaties gereed om u veilig te ontvangen | Wel afstand, maar niet afstandelijk!

Sinds 1 juni 2020 weer cursusgroepen bij Wijnstudie. Alles op veilige afstand van elkaar, na afspraak en volgens geldende hygiënemaatregelen. 

Wel afstand, maar niet afstandelijk, dat is waar Wijnstudie voor staat in tijden van Corona. De cursuslocaties zijn weer geopend. We ontvangen u weer graag, de cursussen worden weer gegeven, de wijnen worden weer in het glas geschonken en op een veilige manier, het verhaal van de wijn kan worden verteld en de presentaties zullen met een glimlach worden gegeven.

wijnopleiding degustatie

De dag nadat premier Rutte sprak over de 1,5 meter-economie, maakte Wijnstudie een plan om de cursuslocaties waar Wijnstudie gebruik van maakt zo snel mogelijk klaar te maken voor deze nieuwe 1,5 meter wereld. Dat betekent dat de locaties voldoen aan de richtlijnen.

Als de situatie rondom Corona toch weer uit de hand loopt, zullen we natuurlijk weer een pas op de plaats moeten maken. Hierdoor kan uw cursus gedeeltelijk of geheel worden opgeschoven in de tijd.

Nieuwe wijnwegen van ontwikkeling
Door alle aanpassingen is er voor een deel van de cursuslocaties een lagere capaciteit, maar daar waar mogelijk maken we gebruik van grotere locaties. Wijnstudie zal haar cursisten en confrères van de wijnbroederschap graag weer begeleiden en nieuwe wijnwegen van ontwikkeling geven. En alles onder zo veilig mogelijke omstandigheden.

Indien u meer informatie wenst over het Wijnstudie beleid voor wat Corona betreft en/of meer informatie wenst over een cursus, dan vernemen wij dat graag van u.

Aanmelden / meer informatie........