Welkom bij het Horeca-/Wijnbranche gedeelte van Wijnstudie.

De keuze in wijncursussen bij Wijnstudie zijn breed, maar overzichtelijk.
Van Wijncursussen als de beginnerscursus Wijnoorkonde SDEN-2, het Wijnbrevet SDEN-3 en de Wijnbrevet-Plus tot landencursussen en de cursus Restauranttechniek.
Indien gewenst kunnen wij voor u (en met u) een cursus samenstellen die geheel of gedeeltelijk aansluit op uw bedrijfsfilosofie.

Ook als u zoekende bent naar een optimalere formule voor uw bedrijf staan wij u graag bij.

Hierbij valt te denken aan trainingen, restyling, commercialisering, et cetera.

Naast de cursussen kan Wijnstudie u ook bijstaan in het maken van de wijnkaart.

Om meer informatie over de cursussen van Wijnstudie te verkrijgen, kunt u telefonisch met ons contact opnemen of een mail sturen, met hierop de bedrijfsgegevens en de aanvraag voor informatie.

Wijncursussen (klik voor de pagina van de cursussen)

Onze cursussen staan op hoog niveau en er zijn reeds vele cursisten uit de Horeca u en uw medewerkers voor gegaan. Hiervoor kunt u referenties verkrijgen.

De cursussen zijn comform de eisen van de Stichting Vakopleiding Horeca (SVH) en die van de Wijnacademie - SDEN (Stichting Drankenexamens en Normering Nederland).

We kunnen zowel voorzien in beginnerscursus Wijnoorkonde- als voor de Wijnbrevet-, Wijnbrevet-Plus- en individuele cursussen.

Alle cursussen worden vanuit het oogpunt van uw bedrijf bekeken.


Wijnstudie dankt u voor uw tijd en interesse en hoopt u in een nader gesprek verder te interesseren voor de wijncursussen of de andere mogelijkheden bij Wijnstudie.

Voor dit gesprek kunt u contact opnemen: Contactformulier...

Wijnstudie

Kostverloren 33

6661 DX ELST Gld

T +31 (0)481 355 150

Wijnstudie -  Sinds 2002

Begonnen aan de Voorstadslaan te Nijmegen en inmiddels met acht locaties in binnen- en buitenland een professioneel begin/vervolg voor de (gevorderde) wijnliefhebber en professional.

Bij Wijnstudie kunnen particulieren, (wijn-)bedrijven en Horeca terecht voor gedegen educatie.