Wijncursussen voor de Horeca en Wijnbranche per niveau
Woensdagavond 12 februari
2025 - Beginnerscursus WIJNOORKONDE SDEN-2 | nog 11 plaatsen vrij
€ 199,00 p.p. | inclusief: 2 avonden wijn + spijs in de praktijk, eigen glazen, studiewijzers, werkmappen en exclusief cursusboek "Ik weet meer van wijn" |
Cursussen: 7 februari, 10 april, 3 mei en 9 en 30 oktober 2024 volgeboekt
Wijncursus over 5 woensdagavonden, inclusief TWEE avonden Wijn en Spijs (uniek in Nederland) in de praktijk |
Via deze wijncursus, met bijbehorend wijncursusboek, krijgt u stapsgewijs op plezierige wijze veel informatie over wijn, het wijnproeven (herkennen/aankoop), de combinatie van wijn en spijs (in theorie én praktijk), de geschiedenis van wijn, de wijnbouw, de druivenrassen, het maken van wijn, de wijnwetgeving en de belangrijkste wijngebieden van de wereld.
Voor deze cursus hebben wij ook cadeaubonnen!
CURSUS: GROEP MAANDAGAVOND 20 januari
2025 | Wijn en Spijs in theorie en praktijk | cursus in: NIJMEGEN, ELST (Gld) en ARNHEM | 9 avonden |
Groep ma. 5 februari, 8 april en 30 september 2024 volgeboekt
€_335,00 bij inschrijving en betaling vóór 11 december 2024, daarna €_355,00 p.p. | bij 2 of 3 personen via een persoon €_335,00 p.p. | 4 of meer €_325,00 p.p. | nog 9 plaatsen beschikbaar
Wijnacademie niveau 3; Wijnbrevet SDEN 3 (MBO+ niveau 3) | vooropleiding Wijnacademie (vinoloog) of WSET level 3 "Advanced", dit indien gewenst.
Bij deze professionele Wijnbrevet cursus - SDEN 3 - wordt er onder andere ingegaan op de geschiedenis van wijn, wijnbouw, vinificatieprocessen, druivenrassen, de belangrijkste wijnlanden, wijnbehandeling, wijn en gerechten, kwaliteitsverschillen kunnen herkennen, wijnbegrippen en het LEREN PROEVEN EN BEOORDELEN VAN WIJN.
Op dit niveau kunt u gelijk starten - bij tijdige aanmelding de eerste documenten en begeleiding ook voorafgaande aan de cursus!