De keuze in profesessionele wijncursussen bij Wijnstudie zijn breed, maar overzichtelijk. Van Wijncursussen als de Beginnerscursus SDEN-2 (voorheen SWEN-2) | het Wijnbrevet SDEN-3 (voorheen SWEN-3) | de Wijnbrevet-Plus | landencursussen | individuele wijncursussen voor Vinologen in spe | nascholing voor Vinologen en meer. Voor alle SDEN cursussen kan men opgaan voor een landelijk erkend diploma. Wijnstudie is dan ook niet voor niks de Horeca en wijnbranche opleider van Nederland.

Maar óók voor de cursus Restauranttechniek kunt u bij ons terecht.
Indien gewenst kunnen wij voor u (en met u) een cursus samenstellen die geheel of gedeeltelijk aansluit op uw bedrijfsfilosofie. De cursussen worden gegeven bij Wijnstudie, maar zeker ook op uw locatie.

Ook als u zoekende bent naar een optimalere formule voor uw bedrijf staan wij u graag bij. Hierbij valt te denken aan trainingen, restyling, commercialisering, etc. Naast de cursussen kan Wijnstudie u ook bijstaan in het opzetten van de wijnkaart.

Wijncursussen (klik voor de pagina van de cursussen)

Onze cursussen staan op hoog niveau en er zijn reeds vele cursisten uit de Horeca en Wijnbranche u en uw medewerkers voor gegaan. Hiervoor kunt u referenties verkrijgen.

De cursussen zijn comform de eisen van de Stichting Vakopleiding Horeca (SVH) en die van de Wijnacademie - SDEN (Stichting Drankenexamens en Normering Nederland).

We kunnen zowel voorzien in beginners- als Wijnbrevet-/certificaatcursussen, Wijnbrevet-Plus als ook individuele wijncursussen.

Alle cursussen worden vanuit het oogpunt van uw bedrijf bekeken.

Wijnstudie dankt u voor uw tijd en interesse en hoopt u in een nader gesprek verder te interesseren voor de wijncursussen of de andere mogelijkheden bij Wijnstudie.

Voor dit gesprek kunt u contact opnemen: Contactformulier...

Wijnstudie

Kostverloren 33

6661 DX ELST Gld

T +31 (0)481 355 150


Wijnstudie -  Sinds 2002 een begrip

Begonnen aan de Voorstadslaan te Nijmegen en inmiddels met acht locaties in binnen- en buitenland een professioneel begin/vervolg voor de (gevorderde) wijnliefhebber en professional.

Bij Wijnstudie kunnen particulieren, (wijn-)bedrijven en Horeca terecht voor gedegen educatie.