De keuze in wijncursussen bij Wijnstudie zijn breed, maar overzichtelijk. Van Wijncursussen als de Beginnerscursus SDEN-2 (voorheen SWEN-2) | het Wijnbrevet SDEN-3 (voorheen SWEN-3) | de Wijnbrevet-Plus | landencursussen | individuele wijncursussen voor Vinologen in spe | nascholing voor Vinologen en meer. 

Maar óók voor de cursus Restauranttechniek kunt u bij ons terecht.
Indien gewenst kunnen wij voor u (en met u) een cursus samenstellen die geheel of gedeeltelijk aansluit op uw bedrijfsfilosofie. De cursussen worden gegeven bij Wijnstudie, maar zeker ook op uw locatie.

Ook als u zoekende bent naar een optimalere formule voor uw bedrijf staan wij u graag bij. Hierbij valt te denken aan trainingen, restyling, commercialisering, etc. Naast de cursussen kan Wijnstudie u ook bijstaan in het opzetten van de wijnkaart.

Wijncursussen

Onze cursussen staan op hoog niveau en er zijn reeds vele cursisten uit de Horeca en Wijnbranche u en uw medewerkers voor gegaan. Hiervoor kunt u referenties verkrijgen.

De cursussen zijn comform de eisen van de Stichting Vakopleiding Horeca (SVH) en die van de Wijnacademie - SDEN (Stichting Drankenexamens en Normering Nederland).

We kunnen zowel voorzien in beginners- als Wijnbrevet-/certificaatcursussen, Wijnbrevet-Plus als ook individuele wijncursussen.

Alle cursussen worden vanuit het oogpunt van uw bedrijf bekeken.

Wijnstudie dankt u voor uw tijd en interesse en hoopt u in een nader gesprek verder te interesseren voor de wijncursussen of de andere mogelijkheden bij Wijnstudie.

Voor dit gesprek kunt u contact opnemen: Contactformulier...

Wijnstudie

Kostverloren 33

6661 DX ELST Gld

T +31 (0)481 355 150


Wijnstudie -  Al 14 jaar een begrip

Begonnen aan de Voorstadslaan te Nijmegen en inmiddels met vijf locaties in binnen- en buitenland een professioneel begin/vervolg voor de (gevorderde) wijnliefhebber en professional.

Bij Wijnstudie kunnen particulieren, (wijn-)bedrijven en Horeca terecht voor gedegen educatie.