Gustalliance SDEN-3 Wijnbrevet - Uw exclusieve wijncursus in het ‘post-Corona’ tijdperk. Ja, deze periode komt er aan! Althans de periode waar we weer veilig samen kunnen zijn. Nog even door de zure appel heen en dan mogen we weer fysiek samen zijn met de wijn en bij Wijnstudie zelf met elke les spijs!

Wijnstudie heeft hier voor de herfst en winter van 2020/2021 een speciaal aanbod wat u niet mag missen. De combicursus met de wijn. Alles is in combinatie. U zult worden meegenomen in de ‘Gustalliance’, oftewel het ‘perfecte samenspel’ van wijn en spijs – bij elke bijeenkomst – , wijn en professionele kennisoverdracht op niveau van de Wijnbrevetcursus, de wijncursus die u in hét verhaal van de wijn meeneemt, maar ook in de combinatie van het ‘wijnbroeder- en zusterschap’ van Wijnstudie.

Hét verhaal van de wijn is een verhaal waarbij u sturing verkrijgt naar de praktijk, wat de essentie is van de gemiddelde wijn- en spijsliefhebber. Nu zult u zeggen dat dat de bedoeling is van de gemiddelde wijncursus, maar tot mijn spijt is dat niet zo bij veel aanbieders. Hier ziet Wijnstudie dat bij de veel cursussen de theorie de boventoon voert en niet de praktijk, want die is vaak in de ondertoon aanwezig. Voor het behalen van het diploma’s voor het Wijnbrevet is de theorie zeer belangrijk, maar tijdens de lessen is de focus zeer gericht op de praktijkervaring van het samenspel van de proever met de wijn, de proever met het spijs en natuurlijk de combinatie van deze twee. En dit is dan de ‘Gustaliance’ van de Wijnbrevetcursus in de fysieke bijeenkomst.

Binnenkort verkrijgt u hier meer informatie over Gustalliance SDEN-3 Wijnbrevet.

Wijnstudie man met glas