De klimaatkast:

het advies voor moderne huizen zonder een kelder.

Of u nu een oprechte liefhebber bent of een ware professional, de wijn is uw passie. U bent opzoek naar een ideale oplossing voor uw specifieke behoeften en mogelijkheden. Dan vindt u hieronder de informatie die u nodig heeft.

In de woningen van deze tijd hebben we vaak geen kelder meer, maar er zijn toch vaak genoeg ruimtes – denk aan keuken en woonkamer waar we met een klimaatkast toch mooie wijnen in huis kunnen halen/hebben.

Wijnen mogen niet naast een verwarming of een fornuis bewaard worden, ze mogen niet te warm staan, met de weet dat het in moderne huizen gedurende het hele jaar te warm is, ze mogen niet op de tocht liggen en zo zijn er nog een aantal zaken op te noemen die erg belangrijk zijn.

Heeft u heel weinig ruimte, en kunt u geen klimaatkamer maken, dan is een klimaatkast de uitkomst. Dit zijn kasten om de wijn voor langere perioden in te bewaren. Kasten die zorgen voor een constante temperatuur van 12 °C ongeacht de omgevingstemperatuur. Door deze kast kunt u de flessen toch in de ideale omstandigheden lageren.

Voor meer informatie hierover kunt u vrijblijvend contact opnemen.