In stijl genieten van verfijnde gerechtjes... en mooie wijnen.high wine 4

Zondagmiddag 8 oktober 2017 | 15:00 tot 17:30 uur - VOLGEBOEKT

Hiervoor hebben wij cadeaubonnen.

Rond borreltijd komen de glazen wijn in combinatie met kleine gerechtjes op tafel. We proeven 5 verfijnde kwaliteitswijnen zoals een Cava, een Riesling feinherb, een Chardonnay Reserva, Zweigelt Vinum Optimum en een Syrah Melodie d'Amour, daarnaast Italiaans brood, mineraalwater en verschillende soorten kaas. Bij deze High wine zullen we de beleving van geur, smaak en afdronk nader onder de wijnloep nemen.

wijn en kaas

ZONDAGMIDDAG 14 JANUARI 2018 | 20:00 uur | Boek snel, want anders is deze proeverij alweer volgeboekt.

8 oktober 2017 is volgeboekt, maar............ op zondagmiddag 14 JANUARI 2018 bent u weer van harte welkom bij deze 'Wijn- en Kaasproeverij'.

Hier voor hebben wij ook cadeaubonnen

Tijdens deze middag verkrijgt u veel informatie over de goddelijke combinatie van Wijn en Kaas. Welke kaassoorten combineren met welke wijnen, analyseer met onze toegevoegde kennis en ervaar met de aangerijkte proeftechnieken de balans, het versterkende en het genot van de juiste combinaties.

Ook te boeken voor uw gelegenheid (verjaardag/promotie/et cetera) bij Wijnstudie - datum dan in overleg

 

 

In Geuren en KleurenIn Geuren en KleurenIn Geuren en Kleuren

Restaurant ´In Geuren en Kleuren´ | Proef de Smaak van 'In geuren en kleuren'! | Wijnproeverij en diner mogelijkheden.

Wijnstudie en Patron-Cuisinier Roland Vrijmoet van restaurant "In Geuren en Kleuren" hebben de handen ineen geslagen en dat zorgt voor een tongstrelende combinatie van fantastische gerechten en bijzondere wijnen.

Restaurant "In Geuren en Kleuren" ligt in het fraaie Berg en Dal, op een steenworp afstand van Nijmegen. Het stijlvolle monumentale pand uit 1914 bepaalt de gezellige sfeer van dit restaurant.
"In geuren en kleuren" en "Wijnstudie" nodigen u dan ook van harte uit voor een bijzondere proeverij van kwaliteitswijnen en spijzen en daarnaast de mogelijkheid van een 3, 4 of 5 gangen diner met de daarbij passende wijnen.

ZONDAGMIDDAG 4 februari 2018 om 15:00 uur - een hemels genot !

Hiervoor hebben wij ook cadeaubonnen.

Chocolade en wijn zijn los van elkaar erg lekker, maar samen kunnen ze een bijzondere, verassende en onweerstaanbare combinatie vormen.wijn en chocolade

wild en wijn2

Wild- en Wijnproeverij | zondagmiddag 9 december 2018 van 15:00 tot 18:00 uur | Wijn en Spijs |

Ben er snel bij!
Tijdens deze middag verkrijgt u meer kennis over de wildsoorten en welke wijnen er goed passen bij de verschillende wildsoorten / gerechten. Tevens gaat u wild ervaren, onder het genot van een goed glas wijn. Komt u ook?
Hiervoor hebben wij cadeaubonnen.

Wijn Proeven; Wijnstudie, Uw weg naar een deskundige wijnworkshop.

Van wijneducatie, een wijnproeverij voor particulieren, bedrijven, Horeca en Wijnbranche tot presentaties voor bedrijven, Wijnstudie is het bedrijf als het gaat om een gevarieerd pakket op het gebied van een wijnworkshop met een duidelijk educatief verhaal, dit door een internationaal wijndocent.

De woorden gezellig, leerzaam, ongedwongen en de verbinding, zijn dé woorden die centraal staan.

Wijnworkshop/Cursussen/Presentaties voor bedrijven

Een wijnworkshop/-cursus/-presentatie onder deskundige leiding van Wijnstudie zal een positieve reflecterende uitstraling geven aan uw bedrijf of instelling.

Als u als bedrijf eens een keer een goed georganiseerde wijnworkshop wil meemaken als onderdeel van een bedrijfsfeest, entourage, jubileum of als "spanningsbreker" bij een belangrijke gebeurtenis,welke in onderling overleg zijn invulling kan verkrijgen, dan zien we u graag bij Wijnstudie.

Neem dan contact op. Wij zullen verzorgen voor een complete wijnproeverij of wijn/spijsproeverij op maat in uw bedrijf of op onze locatie.

Patrick van Mierlo

Wijnstudie

Verwen jezelf of verras een ander!  | Wijn en Spijs |

Zondagmiddag 25 NOVEMBER 2018 | 15:00 tot 17.30 uur

Hiervoor hebben wij cadeaubonnen.

Nederlanders zijn ware Sinterklaasvierders; aan de ene kant voor kinderen, daar waar het allemaal voor begonnen is, aan de andere kant willen we allemaal wel het Sinterklaas gevoel terug!  Als het gaat om eten en drinken en dan specifiek WIJN en SPIJS, dan kan Wijnstudie voor dit gevoel zorgen! De cadeautjes zijn de wijnen en spijzen die u van te voren niet weet.