In stijl genieten van verfijnde gerechtjes... en mooie wijnen.high wine 4

Zondagmiddag 25 februari 2024 | 15:00 tot 17:30 uur | 5 plaatsen vrij

Hiervoor hebben wij cadeaubonnen.

Rond borreltijd komen de glazen wijn in combinatie met kleine gerechtjes op tafel. We proeven 5 verfijnde kwaliteitswijnen zoals een Cava, een Riesling feinherb, een Chardonnay Reserva, Zweigelt Vinum Optimum en een Syrah Melodie d'Amour, daarnaast Italiaans brood, mineraalwater en verschillende soorten kaas. Bij deze High wine zullen we de beleving van geur, smaak en afdronk nader onder de wijnloep nemen.

high wine 3De High Wine bestaat ondermeer uit het volgende:

Soepje van de dag | gebakken geitenkaasje met een stroop van balsamico | Crostini roerei met truffel | sandwiches carpaccio | mini pasteitje | mini quiche | Italiaans brood en verschillende verfijnde kazen.

Kosten High wine

Voor deze volledig aangeklede High wine middag berekenen wij € 24,95 per persoon (bij groepsaanmelding vanaf drie personen, € 22,95 per persoon).

Studenten, 65+ en leden van de Wijnclub Wereld van Wijnstudie: € 22,95 per persoon.

Schrijft u spoedig in, want vol is vol.

Inschrijving

Deze  wijnproeverij zal definitief doorgang vinden.

Er zijn reeds voldoende aanmeldingen.

Schrijft u spoedig in, want vol is vol.

Aanmelden / meer informatie........

Locatie wijnproeverij

Bij Wijnstudie.

Op locatie / groepsaanmelding

De mogelijkheid bestaat ook om de wijnproeverij op een andere datum te volgen of op een andere locatie te verkrijgen – dit zou ook uw locatie kunnen zijn.

Leuk als eindejaarsafsluiting of tijdens een nieuwjaarsborrel.

Meld u dan aan met een groep van tenminste 10 personen (bij minder deelnemers doorberekening naar 10 personen). Kosten op locatie in overleg.thumb high wine 3

Informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Let op:

indien u na het volgen van deze High Wine gaat deelnemen aan de Beginnerscursus (SDEN-1) of het Wijnbrevet (SDEN-2), dan verkrijgt u deze High Wine in mindering op deze twee cursussen (geen mogelijkheid tot het combineren van proeverij/-cursuskosten). Niet in combinatie met andere kortingen.

Cadeau

Ook leuk als cadeau ! Hiervoor hebben wij cadeaubonnen.