Met de Wijnstudie waardebon schenkt u aan een voor u uniek persoon een al even uniek geschenk.

U heeft de keuze uit drie verschillende waardebonnen, te weten:

  1. Een waardebon voor een cursus uit het cursusaanbod van Wijnstudie – zie hiervoor het wijncursus aanbod.
  2. Een waardebon voor een wijnproeverij uit het wijnproeverij aanbod van Wijnstudie – zie hiervoor het wijnproeverij aanbod.
  3. Een waardebon met een door u zelf bepaald bedrag. Minimaal bedrag € 25,00 (hierbij rekening houdende met eventuele verzendkosten – zie hiervoor de leveringsvoorwaarden onder punt 7,8 en 9).


Met een tekst naar uw keuze geeft u de kaart een heel persoonlijk accentje.

De waardebon heeft een uniek zichtbaar nummer. Indien de ontvanger van deze waardebon dit unieke zichtbare nummer telefonisch of per e-mail doorgeeft zullen wij de gewenste wijnen aan de klant leveren.

Mocht u een wijncursus of wijnproeverij cadeau geven, dan kan de ontvanger zich hiervoor opgeven bij Wijnstudie, onder vermelding van het unieke nummer van de waardebon.

Mocht de ontvanger meer dan de waarde van de waardebon willen besteden of aan een andere wijncursus of wijnproeverij willen deelnemen, is dat natuurlijk geen probleem. Hier zal dan in overleg een (andere) invulling aangegeven worden.

Er is geen mogelijkheid van gedeeltelijk gebruik of restitutie van de waardebon.

Hoe te verkrijgen:

U kunt deze waardebon via de pagina 'bestellen/informatie geschenken' verkrijgen of telefonisch bestellen.

Bestellen/informatie geschenken

Heeft de kaart een vervaldatum?

De kaart heeft geen vervaldatum. De mogelijkheid bestaat natuurlijk dat er iets in het wijncursus/-proeverij aanbod van Wijnstudie aangepast wordt, dan zal er natuurlijk in overleg met de ontvanger een andere bestemming gezocht worden.

Mocht u vragen hebben of wilt u de waardebon aanvragen dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Wijnstudie: Bestellen/informatie geschenken