Landgoed_WarnsbornLandgoed Groot Warnsborn - is een zeer mooie gelegenheid om te vertoeven.
Of dit nu in de zomer, herfst, winter of het voorjaar is, u zult in een bijzondere sfeer
en gezelligheid, uw welverdiende rust, comfort en persoonlijke aandacht vekrijgen.
De deskundigheid van de medewerkers is groot en het wijn- en spijsverhaal
verkrijgt door de gedegen opleiding, dit op ondermeer op wijngebied een bijzondere alure.

Als u ook culinair verwend wilt worden, dan pakt u de auto, fiets of benenwagen
en gaat u genieten van de luxe midden in het natuurschoon van het uitgebreide landgoed........


Indien gewenst kunnen we met u en voor u, in samenspraak met 'Landgoed Groot Warnsborn' een mooie middag
of avond samenstellen. Website Landgoed Groot Warnsborn

restaurant vestersRestaurant Vesters - is zoals Jeroen het zelf aangeeft: een plek voor ontspanning;
een plek waar gelachen mag worden en waar ruimte is voor improvisatie.
Er wordt met oprechte gastvrijheid en passie voor iedereen gezorgd en alles speelt mee.
Het eten, de service, de wijn maar ook de verwachtingen en de interacties die de gasten meebrengen,
dragen bij aan de schwung van een avond.
Uiteindelijk moet uw bezoek aan ons voor iedereen een bijzondere ervaring zijn die meer is dan de som der delen.

Opleiding
Wijnstudie heeft drie medewerkers van dit bijzondere en verfijnde restaurant mogen begeleiden en opleiden
voor een diploma van de Wijnacademie.

Indien gewenst kunnen we met u en voor u, in samenspraak met 'Restaurant Vesters' een mooie middag
of avond voor u samenstellen. Website Restaurtant Vesters

MANNA

Kennis geeft plezier en een MANNA doet de rest
Wijnstudie heeft de mederwerkers mogen begeleiden en opleiden voor een diploma van de Wijnacademie. Hiermee is een lunch of een dinner nog meer genieten. Wijn en Spijs komen in harmonie samen.

MANNA is een wereldrestaurant met een grote liefde voor vis. Een prachtige plek voor een intiem diner, zakelijk gezelschap of iets te vieren met elkaar. 

Lunch
De lunchkaart loopt uiteen van sandwiches en salades tot fruits de mer en 4- of 5-gangen lunch. 

Diner
Het diner kent zijn eigen klassiekers en houdt een mooi midden tussen streetfood met een plus en sterrengerechten zonder de poeha. Uniek is de Seafoodbar . met een weelde aan vis, schaal- en schelpdieren, vers van de visafslag. Neem plaats aan tafel, op het voor- of achterterras of aan de Seafoodbar en laat je verwennen door de wereld van MANNA

Private Dining
Een intiem en feestelijk etentje bij de open haard met een groep goede vrienden of een werklunch met het managementteam. Soms wil je wel de sfeer, de kwaliteit en de bediening van een toprestaurant, maar ook de exclusiviteit, de rust en de intimiteit van een privébijeenkomst. Laat dat nou precies het idee zijn van Private Dining bij MANNA!

Filmende middag | MANNA en WIJNSTUDIE in samenwerking
In goed overleg kunnen MANNA en Wijnstudie een zeer mooie middag of avond verzorgen. Een goed verzorgde proeverij in combinatie met een lunch of diner, waarna er nog een glaasje gedronken kan worden is natuurlijk een uitje waar u geen nee tegen kunt zeggen. Wij kunnen dit voor een feestje, een bedrijfsuitje, een afstuderen of nog veel meer gelegenheden organiseren. Neem contact op voor een filmende middag!  Website MANNA Nijmegen  

Brasserie MANNABrasserie MANNA
Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat is er leven in de Brasserie. Vijf dagen in de week ben je welkom voor ontbijt, lunch, high tea, borrel en diner. De Brasserie is ongedwongen, vertrouwd en altijd goed. Loop binnen, vind je plek aan tafel, bij de haard, of toch op het terras.

Website Brasserie MANNA  

HOTEL - Overnachten in hemelse omstandigheden
MANNA is meer dan een restaurant, MANNA is ook een hotel; waar u  een onvergetelijke ervaring verkrijgt. Een ervaring waarin gastvrijheid, comfort, design, architectuur en ontspanning samenkomen in een van de mooiste, historische panden van Nijmegen. Wanneer u op zoek bent naar een bijzonder verblijf in Nijmegen dan bent u bij MANNA evenzo aan het juiste adres. MANNA is hét ideale hotel in Nijmegen voor een speciale overnachting, een luxe weekendje weg of een comfortabel zakelijk verblijf. En misschien wel als afsluiting van uw bijzondere middag/avond met WIJNSTUDIE

Website MANNA HOTEL

wijnstudie logo

Portfolio - Wijnstudie heeft sinds 2002 vele medewerkers van bedrijven in alle takken van de bedrijfssport, restaurants, slijterijen en café's begeleid naar een diploma van de Wijnacademie of van het SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca). Opleiding naar een gedegen wijnkennis en een begerenswaardig diploma is dan ook de professionele basis van Wijnstudie.

 

 

Zie hieronder voor een klein deel van de bedrijven die Wijnstudie heeft mogen begeleiden.

riche.nlHotel-Restaurant Riche - Medewerkers van restaurant 't Heertje, gelegen in het centrum van Boxmeer, hebben een diepgaande wijntechnische opleiding genoten bij Wijnstudie
en dat vinden we terug in hun passie voor wijn- en spijsadvies, waar het hart spreekt.
Het restaurant geeft een onverwachte culinaire verrassing .
Dit restaurant, onderdeel uitmakend van Hotel Riche, is een hoog middenklasse restaurant en dit kan men behouden door de juiste opleiding en constante begeleiding.

Website Hotel-Restaurant Riche

t Molenhuys Restaurant en Terras

Restaurant 't Molenhuys - Jos en Yolande Vester hebben een diepgaande wijntechnische opleiding genoten bij Wijnstudie en dat zien we terug in het culinaire genieten van zeer smaakvolle en mooie gerechten, begeleidt door fantastische wijnen en dat alles in een zeer gastvrije en sfeervolle omgeving; dat is iwaar een diner bij restaurant ’t Molenhuys voor staat. In de modern-Frans Belgisch georiënteerde keuken van ’t Molenhuys koken wij met veel passie en liefde voor het vak; creatief, smaakvol, mooie bordopmaak en enkel en alleen met verse ingrediënten. Onze menukaart wordt gedurende het jaar aangepast aan de seizoenen. De uitgebreide en toegankelijk geprijsde wijnkaart bevat wijnen uit zowel de oude als de nieuwe wijnwereld.

Website Restaurant 't Molenhuys

ingeurenenkleuren.nl

In Geuren en Kleuren - Wijnstudie en In Geuren en Kleuren hebben een bijzondere samenwerking. Sinds drie jaar hebben we een stevige, diepgaande relatie weten op te bouwen, die ontstaan is uit de opleiding van de medewerkers op wijn en spijsgebied.
Hiermee weet men elk moment een eigen, specifieke en speciale wijnkeuze te geven.

``De wekelijke ontdekkingstocht bestaat er niet in dat men nieuwe landschappen ontdekt, maar dat we de wereld na het genot van een goede wijn/-spijscombinatie, met nieuwe ogen kunnen bekijken´´.

In Geuren en Kleuren en Wijnstudie nodigen u dan ook van harte uit voor een bijzondere proeverij van smakelijke gerechten én daarbij passende wijnen. Website ´In Geuren en Kleuren´.

abnamro.nlABN-AMRO - Wijnstudie heeft voor de ABN-AMRO Bank reeds vele jaren workshops en cursussen mogen verzorgen, die in het teken staan van ABN-AMRO en de visie op de wereld.
De visie van ABN-AMRO en de workshops van Wijnstudie bieden een assemblage van kennis, diepgang, structuur en oplosend vermogen voor vraagstukken die in een luchtig jasje dienen te worden gestoken. De presentatie bepaald de overdracht van nieuwe visies.