Roswijn uitserverenZondagmiddag 31 maart 2024 | 20.00 uur | Kennismaking met de Confrérie - de wijnbroeder en -zusterschap van Wijnstudie.
K
ennismaking met én over wijn en spijs  | kleine spijzen | Thema van de middag: Italië als meerwaarde! | 5 plaatsen vrij
Vrijdagavond 12 januari en 2 februari 2024 volgeboekt

Veel mensen willen graag meer weten van wijn, wijn en spijs, wijngebieden, (wijn)cultuur, (wijn)geschiedenis). De stap naar een volledig jaar binnen de Confrérie Néerlandaise du Vin, is echter soms net te groot. Daarom nodigen wij u graag uit voor deze middag van wijnbroeders en -zusters in spe.

Inhoud bijeenkomst / Chapitre

De kennismakingsmiddag is een toegankelijke stap in de "wereld van de Confrérie Néerlandaise du Vin". Hoe proef je wijn, welke spijzen combineren we het beste met de verschillende Italiaanse spijzen - inclusief spijsinzet (goede en verkeerde combinaties - met uitleg waarom goed of fout), de geschiedenis van Italiaanse wijn, de druivenrassen, de echte mousserende wijnen van Italie, .... dit zijn de onderwerpen waarover wij u graag meer vertellen in een avond van broeders en zusters in de wijn! Natuurlijk worden uw vragen beantwoord en proeven we ook 6 wijnen door.

Een veelzijdige, informatieve en vooral hele leuke kennismakingsmiddag.

De mogelijkheid bestaat ook om deze kennismakingscursus op een andere datum bij Wijnstudie of op een andere locatie te volgen. Meld u dan aan met een groep van tenminste 8 personen of betaal voor 8 personen bij minder dan 8 personen.

Kosten bijeenkomst / Chapitre

wijn en kaas een betere relatie bestaat er niet

Loop een avond mee en ervaar de confrérie in de praktijk voor de speciale prijs van 30 Euro. Deze 30 Euro verkrijgt u in mindering bij de definitieve deelname aan de Conrérie. Definitief instappen kan gedurende het gehele jaar. U hoeft dan enkel te betalen voor de resterende data.

Maak Kennis met de Confrérie kosten in mindering

Indien men na het volgen van een 'Maak Kennis met de Confrérie' als lid gaat deelnemen aan de bijeenkomsten van de Confrérie Néerlandaise du Vin, dan verkrijgt men de kosten voor de 'Maak Kennis met de Confrérie' in mindering!

Informatiedocument/syllabus

De confrérie zal invulling geven op theorie en praktijk, dit op het chapiter, als ook in de vorm van een syllabus na afloop.

Zondagmiddag 31 maart 2024

Inschrijving / spoedige aanmelding is het advies

Deze bijeenkomst / Chapitre zal definitief doorgang vinden.

Er zijn reeds voldoende aanmeldingen.

Schrijft u spoedig in, want vol is vol.

Aanmelden / meer informatie........   

Heb ik uw interesse gewekt, maar kunt u níet op deze avond?

De hoop is dat ik uw interesse heb gewekt, want dan zie ik graag uw reactie verschijnen en zal ik u voorzien van meer informatie, dit indien noodzakelijk.

Kunt u niet op deze avond in de Confrérie, dan kunt u ook meelopen tijdens een van de avond bij de verschillende Confrériegroepen.

Loop een avond mee en ervaar de confrérie in de praktijk voor de speciale prijs van 30 Euro. Deze 30 Euro verkrijgt u in mindering bij de definitieve deelname aan de Conrérie. Definitief instappen kan gedurende het gehele jaar. U hoeft dan enkel te betalen voor de resterende data.

Door het klikken op de onderstaande button 'aanmelden/meer informatie', kunt u uw reactie verzenden, waarna ik contact met u zal opnemen.

Aanmelden / meer informatie........   

Alvast hartelijk dank voor uw aanvraag voor meer informatie of uw aanmelding.

Met vineuze groet,

Uw Grand-Commandeur,

Patrick van Mierlo

Locatie bijeenkomst / chapitre

Bij Wijnstudie aan de Kostverloren 33 te Elst Gld.