EEN GEVOEL VOOR WIJN EN UW (WIJN)ZINTUIGEN! INDIVIDUEEL en EXCLUSIEF

De wereld van wijn en wijnplezier in de Coronacrisis – Corona-individueel

Wel afstand, maar niet afstandelijk, dat is waar Wijnstudie voor staat in tijden van Corona. Dit  overdag, in de avond en in het weekend.

Graag ontvangen wij u voor een individuele wijncursus, waarbij wij u op basis van uw persoonlijke wensen en de adviezen, de verbreding en diepgang zullen geven die u wenst. Maar deze breedte en diepgang zal wel eens veel verder kunnen gaan dan dat u ooit heeft kunnen bedenken.

Coronatijd moet een tijd zijn van zelfreflectie, een periode waar we het persoonlijke geluk blijven vinden en waar we de professionele begeleiding blijven verkrijgen, met een duidelijke individuele aansturing, waardoor uw genot met wijn en de combinatie van Wijn- en Spijs nog meer plezier zal geven. Dat is waar Wijnstudie voor staat en al sinds 2002.

Wijnstudie zal haar cursisten blijven begeleiden en nieuwe ‘wijnwegen’ van ontwikkeling geven.

Wij houden ons aan de maatregelen van de overheid als die er zijn. Uiteraard staat ieders veiligheid voorop en wij hebben dan ook extra maatregelen getroffen zodat een ieder zich comfortabel kan voelen binnen de Wijnstudielocaties. Waarbij geldt dat wij steeds anticiperen op het beleid van de overheid.

Komt u ook?

Wij hebben de deur alvast voor u geopend, natuurlijk bij wijze van spreken, want voor een afspraak hebben wij eerst telefonisch contact, dit gezien het feit dat we in cursussen, wijnproeverijen of seminars kunnen zitten.

Wilt u meer weten, dan verzoek ik u om onderstaande button te klikken, waarna u op de pagina van ‘aanmelden en/of informatie aanvragen’ zult komen. Na binnenkomst van uw bericht zullen wij contact met u opnemen. Natuurlijk mag u ons ook bellen, maar gezien het feit dat wij in cursussen en seminars kunnen zitten, zijn wij niet altijd bereikbaar.

Aanmelden / meer informatie........         

Wijnstudie – Uw Weg naar Wijnkennis, tussen jou en de wijnmaker, tussen de wijn en het spijs!  Foto wijngaard met kerk

Wijnstudie – Patrick van Mierlo – Uw onafhankelijk wijndocent!