Een professionele wijncursus door Wijnstudie is mogelijk bij Wijnstudie en op locatie; ook de Beginnerscursus, Wijnbrevet-/Wijncertificaatcursus en de Wijnbrevet-Plus cursus.
Naast deze wijncursussen heeft Wijnstudie individuele begeleiding voor Vinologen in spe, nascholing voor Vinologen en meer.  Wijnstudie heeft tevens landen cursussen. Bijvoorbeeld Frankrijk, Italië, Spanje, Zuid-Afrika, et cetera.

Gelijk naar de eerst volgende vrije inschrijving voor de beginnerscursus:


De mogelijkheid bestaat om deze cursussen zowel bij Wijnstudie als op locatie op andere data te verkrijgen dan de standaard data. Dit met een minimale deelname bij Wijnstudie van 8 personen (indien u met minder personen bent, dan zal er een verrekening zijn voor 8 personen).

Wij hebben zowel wijncursussen van een avond- of middagdeel als cursussen die een aantal avonden/zondagmiddagen omvatten.

Op locatie:

Op locatie is er altijd een locatietoeslag. Hier informeren wij u graag over.

Niveau wijncursussen:

Onze wijncursussen staan op een hoog niveau. Dit hebben wij door de jaren heen duidelijk kunnen tonen aan de hand van de resultaten die wij hebben behaald met onze cursisten. Dit door middel van het zeer hoge slagingspercentage bij de SVH (Stichting Vakopleiding Horeca) en de Wijnacademie.

Combinatie van wijncursussen

Indien u binnen 2 jaar, twee of meer SDEN-wijncursussen (Beginnerscursus | Wijnbrevet-/certificaatcursus | Wijnbrevet-Plus cursus), of de wijncursus Italie/Spanje/Portugal doorloopt, dan verkrijgt u 10% korting op het totaal van de wijncursussen.

Deze korting is zowel voor de vrije inschrijving bij Wijnstudie, als voor de wijncursussen op locatie.

De kortingen gaan niet samen met andere acties.

Groeps aanmelding

Indien u een groep van 8 of meer personen voor één wijncursus bij elkaar kunt verkrijgen, dan verkrijgt u 15% op het totaal van de cursiskosten!

Referenties:

Velen gingen u reeds voor. Voor deze referenties kunt u contact opnemen met Wijnstudie.

Dit betreft zowel particulieren, wijnhandels/-koperijen, als Horeca-medewerkers.

Waardebon:

Het is misschien een leuk idee om uw relaties/vrienden/kennissen eens te verrassen met een wijncursus.

Bestellen/informatie geschenken

Vaste data/te bepalen data:

Er is naast de vaste data voor cursussen ook de mogelijkheid voor de PARTICULIEREN, HORECA, BEDRIJVEN en ORGANISATIES, etc. om een cursus te boeken en dan in overleg met Wijnstudie te bepalen wanneer en waar deze cursus gehouden zal worden."

Minimale deelname is dan 8 personen. Neemt u contact met ons op om meer informatie over een wijncursus te verkrijgen. Dit kunt telefonisch doen, via de e-mail en via de button 'aanmelden/informatie' onder Wijncursus.

Bij onvoldoende inschrijvingen kan een cursus geannuleerd worden. Uiteraard ontvangt u daarvan bericht (uiterlijk 1 week voorafgaand aan de startdatum) en het volledig betaalde cursusgeld retour of we bekijken de mogelijkheid van een latere datum. De afgelopen 8 jaar is dit niet meer voorgekomen!

Wijnstudie -  Sinds 2002

Begonnen aan de Voorstadslaan te Nijmegen en inmiddels met vijf locaties een professioneel begin/vervolg voor de (gevorderde) wijnliefhebber en professional.

Bij Wijnstudie kunnen particulieren, (wijn-)bedrijven en Horeca terecht voor gedegen educatie.